Aktuality

Aktuální informace a oznámení

Marek Kolář: Bod byl zasloužený

Od úvodního hvizdu hájil vlašimskou svatyni, ale odchytal pouze úvodní pětačtyřiceti minutovku. Důvodem bylo zranění z konce prvního poločasu, které mu znemožnilo pokračovat. I tak byl Marek Kolář po utkání optimistou a s bodem na Spartě byl nakonec spokojený. 

Marku, jak hodnotíš utkání na Spartě?

Utkání na Spartě mělo skvělé fotbalové parametry. Potkaly se dva týmy, které chtějí hrát fotbal ve velké intenzitě a s velkým držením míče. Takže myslím, že fanouškům se musel zápas líbit. Škoda jen, že jsme vedení nedokázali udržet až do konce. Šance ale byly na obou stranách a bod je asi víceméně zasloužený.

O poločase jsi musel střídat. Co přesně se stalo?

Na konci poločasu jsem dostal velkou ránu na hlavu a byl otřesený. Takže jsem bohužel musel střídat, ale jsem rád, že nás ten zákrok udržel v zápase a pomohl týmu. Jsem rád i za to, jak to zvládl Vagi, pro kterého to nebyla jednoduchá situace.

Jak se ti vlastně funguje v kolektivu Matyáše Vágnera, Standy Tichého a dvojice trenérů brankářů Wintera a Kouta?

Musím říct, že to je super. Každý trénink dobře pracujeme, je dobrá nálada a myslím, že to funguje velice dobře.

Jak v krátkosti hodnotíš jarní část sezóny? 

To je asi na delší hodnocení. Start jsme měli velice dobrý. Pak nám trošku spadl řetěz a soupeři se začali dotahovat. Jsem ale rád, že jsme ukázali, jak silný tým jsme a jak jsme zvládli poslední zápasy. Především pak ten klíčový proti Táborsku.

V sezóně si odchytal celkem tři ligové zápasy, který byl podle tebe nejtěžší?

Neřekl bych, že jeden z nich byl nejtěžší. Na hlavu asi ten proti Táborsku. Ten jsme museli vyhrát , abychom měli jistotu záchrany a nemuseli se ohlížet na ostatní. Ale na všechny tři zápasy, které jsme odchytal, jsme se snažil nachystat stejně a myslím, že se to docela povedlo.

V sobotu vás čeká poslední duel. Jak se na něj připravujete? 

Připravujeme se stejně jako na ostatní zápasy. Chceme ho zvládnout vítězně a skončit v tabulce co nejvýš. Rádi bychom také poděkovali fanouškům za jejich podporu a byli bychom rádi, kdyby dorazili i v sobotu v co největším počtu a podpořili nás.